Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud
18844.jpg
 1. Home
 2. Assen houses for rent
 3. Diepstroeten
 4. Bovist 14 Assen

Bovist 14 Assen

Diepstroeten

Rented with reservation

 • € 1105,-
  Price p.m.
 • 4
  Bedroom(s)
 • 125 m²
  Square meters

Facts

Service costs
€ 5,-
Floor
BG
Building year
2018
Sun direction
Z
Unit type
Single family

An affordable new home

 • € 3867,- per month

  Single gross income per month

 • € 4420,- per month

  Double gross income per month

Everything you want to kow about this unit

In een parkachtige omgeving met veel groen ligt deze uiterst energiezuinige hoekwoning aan de Bovist 14 (bouwjaar 2018) in de kleinschalige woonwijk Diepstroeten. De woning heeft een oppervlakte van 125 m² en is volledig voorzien van een PVC-vloer (antraciet). De woning is te huur per 3 maart 2021. De hal geeft toegang tot het zwevend toilet, de meterkast en de ruimte waar de installaties zich bevinden. De woonkamer is tuingericht en via de openslaande deuren loopt u zo uw zonnige achtertuin in welke gelegen is op het zuiden. De open keuken (uitgevoerd in hoekopstelling) is vanzelfsprekend modern en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combi-oven, koelkast met vriesvak en een inductiekookplaat met schouwafzuigkap. Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer gelegen. Deze is uitgerust met een dubbele wastafel, ligbad, separate douche en tweede toilet. Op de zolder bevindt zich naast de overloop een vierde slaapkamer. Wat onze huurwoningen in Diepstroeten uniek maakt is het wel zeer energiezuinige karakter. Zo is deze woning voorzien van 29 zonnepanelen, is deze volledig gasloos en wordt de woning verwarmd middels een lucht-waterwarmtepomp en vloerverwarming. Via een app kunt u zelfs in de gaten houden hoeveel energie u opwekt én wat u verbruikt! Resumé: moderne zeer energiezuinige hoekwoning waardoor uw energielasten maandelijks aanzienlijk lager zijn, u direct bijdraagt aan een beter milieu en dat alles tezamen komt ook nog eens thuis in een parkachtige omgeving. Wordt dit uw nieuwe thuis?

Location

Loading...

Availability

This property can be rented soon. Register for free and create your account in a secure environment. Upload the requested documents and we will gladly take you through the further rental process.

Rent status
Rented with reservation

More projects Assen

Vesteda rents out several residential units. Are you looking for another project? Or for a unit in a different city? Take a look at our units available, make a selection and register for free!

Take a look at the properties available

 • img-1662.jpg

  Assen

  Marsdijk

  houses
  0 houses
  price
  € 950 - € 1000
 • 8451.jpg

  Assen

  Zuidhaege

  houses
  0 houses
  price
  € 850 - € 1100