Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud
11165-laguna-bergen-op-zoom-complexfoto-009.jpg
  • 2
    properties available
  • € 1020 - € 1215
    pricerange

Laguna

Wonen op de Bergse Plaat in Bergen op Zoom op één van de mooiste plekjes? Laguna ligt in de uitloop van het Reimerswaalpark en heeft uitzicht over de Binnenschelde en de Spelevaartseplas. Je ervaart de luxe van wonen aan het water. Cultuur, uitgaan en ontspanning liggen in de buurt en winkels en gezondheidsvoorzieningen zijn om de hoek. Laguna bestaat uit drie verschillende villa’s, ontworpen door drie verschillende architecten, zijn gelegen in een parkachtige omgeving en gecentreerd aan het overdekte parkeerterrein. Villa Veneta en Villa Torcello worden voor verhuur aangeboden en Villa Morano voor verkoop. Per verdieping zijn slechts drie appartementen gerealiseerd. Dit biedt veel privacy voor de bewoners. Bij binnenkomst ervaar je direct de luxe van je appartement. Via de hal loop je zo de ruime woonkamer in. Meteen valt het oog op de heerlijke buitenruimte. Wat een uitzicht! Ook in de keuken is alles gericht op comfort. En de badkamer is een waar paradijs. Lekker ontspannen in bad, of liever een verkwikkende douche? Wonen in Laguna is genieten in de puurste vorm. De totale vloeroppervlakten varieren van 62m² tot 134 m². In Villa Veneta is een ontmoetingsruimte ingericht met een pantry en een gezellige zithoek waar bewoners elkaar kunnen treffen voor een borreltje of een kaartje leggen. Heeft u een familiefeestje, ook dan kunt u de ontmoetingsruimte gebruiken.

Map

Loading...

Facts

  • 2008 Building year

  • 4 Number of floors

  • 2 properties available

  • € 1020 - € 1215 pricerange

Properties available

2 properties for rent

Several rental properties are regularly available in this project. View them and find the property that suits you. Enthusiastic about multiple properties? Select the property (s) of your preference and register for free!

Take a look at the properties available

More projects Bergen Op Zoom

Vesteda rents out several residential units. Are you looking for another project? Or for a unit in a different city? Take a look at our units available, make a selection and register for free!

Take a look at the properties available