Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud
30.jpg
 1. Home
 2. Groningen houses for rent
 3. Zuiderhavenring II
 4. Steenhouwerskade 117 Groningen

Steenhouwerskade 117 Groningen

Zuiderhavenring II

Rented with reservation

 • € 972,-
  Price p.m.
 • 2
  Bedroom(s)
 • 83 m²
  Square meters

Facts

Service costs
€ 47,-
Floor
1
Building year
1983
Unit type
Appartment

An affordable new home

 • € 3888,- per month

  Single gross income per month

 • € 4374,- per month

  Double gross income per month

Everything you want to kow about this unit

Per direct verhuurt Vesteda dit royale 3-kamerappartement aan de Steenhouwerskade 117, gelegen op de 3e verdieping op een hoek met een woonoppervlakte van ca. 82 m². In de L-vormige hal vindt u de deuren van alle vertrekken en ruimten. Dat zijn resp. de cv-ruimte, een bergkast, 2 slaapkamers, de badkamer, het toilet en de woonkamer met half-open keuken. De woonkamer is vrijwel rechthoekig van vorm en voorzien van een half-open keuken. Deze keuken wordt op dit moment gerenoveerd. De keuken wordt voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven en een vaatwasser. Aan de voorzijde van het appartement is een kamerbreed balkon aanwezig welke gelegen is op het zuidwesten. De 2 slaapkamers zijn beide ruim opgezet. De badkamer is uitgerust met een ligbad, een wastafel en de aansluiting voor een wasmachine. Op de begane grond beschikt het appartement over een eigen (fietsen)berging. U kunt ervoor kiezen om een parkeerplaats bij uw appartement te huren (mits beschikbaar). Deze zijn gelegen in de parkeergarage onder het complex 'Zuiderhavenring I'.

Location

Loading...

Availability

This property can be rented soon. Register for free and create your account in a secure environment. Upload the requested documents and we will gladly take you through the further rental process.

Rent status
Rented with reservation

More projects Groningen

Vesteda rents out several residential units. Are you looking for another project? Or for a unit in a different city? Take a look at our units available, make a selection and register for free!

Take a look at the properties available