Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud
10268-kersengaarde-voorburg-vrije-sector-huurwoningen-ft2164.jpg
 1. Home
 2. Voorburg houses for rent
 3. Kersengaarde

Kersengaarde

Periodically available

 • 1
  property available
 • € 1150
  pricerange

Kersengaarde

Het complex van woningen is ruim van opzet. Er zijn twee typen woningen beschikbaar, die beiden een voor- en achtertuin hebben. De vierkamerwoningen bestaan uit twee woonlagen. Op de begane grond vindt u de grote woonkamer met woonkeuken en een separate berging. Op de verdieping bevinden zich de drie slaapkamers, de badkamer met wastafel en ligbad en het tweede toilet. De vijfkamerwoning is op de begane grond gelijk aan de vierkamerwoning. De eerste verdieping van de vijfkamer­woning telt twee slaapkamers, de badkamer met wastafel en ligbad en het tweede toilet. Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping waar zich twee slaapkamers en een ruime berging bevinden. De parkeergelegenheid in de wijk is goed. Een deel van de vijfkamerwoningen beschikt over een carport. Uw woning is van hoge kwaliteit. Verwarming geschiedt middels een individuele centrale verwarmingsinstallatie (ww/cv-combiketel). Vesteda heeft een collectieve glas­verzekering afgesloten; u hoeft dus geen eigen glas­verzekering af te sluiten!

Map

Loading...

Facts

 • 1976 Building year

 • 1 property available

 • € 1150 pricerange

Property available

1 property for rent

Several rental properties are regularly available in this project. View them and find the property that suits you. Enthusiastic about multiple properties? Select the property (s) of your preference and register for free!

Take a look at the properties available

More projects Voorburg

Vesteda rents out several residential units. Are you looking for another project? Or for a unit in a different city? Take a look at our units available, make a selection and register for free!

Take a look at the properties available

 • 10257-distelweide-voorburg-vrije-sector-huurwoningen-ft4694.jpg

  Voorburg

  Distelweide

  houses
  0 houses
  price
  € 1300 - € 1500
 • 02.jpg

  Voorburg

  Appelgaarde

  houses
  0 houses
  price
  € 1250 - € 1450